Balışeyh'te feci kaza: 2 Ölü, 13 Yaralı

Balışeyh

Balışeyh'te yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

OTOBÜSLE KAMYON ÇARPIŞTI

Artvin-Hopa´dan İzmir´e giden Salim Alpay yönetimindeki 53 HK 888 plakalı yolcu otobüsüyle aynı yönde seyir halindeki, şoförünün kimliği henüz belirlenemeyen 19 DZ 400 plakalı tuğla yüklü kamyon, Kırıkkale-Samsun karayolunun 54. kilometresinde çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Kırıkkale`deki hastanelere kaldırıldı.

ÖLÜ VE YARALILAR

Kırıkkale - Samsun yolunda otobüsün tuğla yüklü kamyona arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada ikinci şoför Ömer Celil Taşçıoğlu ile camdan fırlayıp otobüsün altında kalan yolcu Ahmet Kesler hayatını kaybetti. Yolculardan, Salim Alpay, Nergiz Erbay, Hamza Serdar, Fatih İnan, Recep Celebi, Fatma Celebi, Yasemin Küçük ve Nataila Karşova ile tedavileri ayakta yapılan 4 kişi yaralanmıştı.

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Samsun yönünden Ankara istikametine giden yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldiğini açıklayan Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım,? Kaza sonunda 2 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Toplam 9 yaralımız var ve 5 yolcumuzda herhangi bir şey yok. Kamyonun ve otobüsün şoförleri hafif yaralandı. Ne yazık ki, otobüsün yedek şoförü ve bir yolcumuz vefat etti. Yaralıları Kırıkkale´deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili savcımıza talimat verildi. Geçmiş olsun diyorum. ?dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama